ČUDNO: Tek što je počeo prolećni deo prvenstva, a igrači Partizana „ISCRPLJENI“ ?!

Iscrpljeni protiv Zvezde, iscrpljeni protiv Radničkog…

Često se žalimo na loš kvalitet domaće Superlige, da naši najbolji klubovi nemaju dovoljno jakih utakmica kako bi spremniji dočekali evropske izazove, a kada dođe do tih jakih utakmica, onda je “iscrpljenost“ česta reč.

Tako je i ovih dana sa ekipom Partizana.

U prvoj reakciji posle poraza od Radničkog, trener crno-belih Zoran Mirković je, između ostalog, konstatovao da je njegova ekipa bila “istrošena“ posle 159. večitog derbija.

“Ne mogu da igračima zamerim mnogo, s obzirom da je ova utakmica došla posle velike potrošnje i fizičke i emotivne. Momci su hteli, videli ste, ali kao da nam je falio taj poslednji zamajac. Nismo mogli da premotamo nikako do željene brzine“, istakao je Mirković.

Ekipu Partizana sutra očekuje gostovanje kod Voždovčana, a uoči tog duela, vezista Goran Zakarić koji nije nastupio protiv Nišlija zbog kartona, primećuje da su njegovi saigrači sada “iscrpljeni“ i od utakmice sa Radničkim.

“Bilo mi je veoma teško što nisam mogao da pomognem ekipi. U fudbalu, nažalost, sitnice ili pad koncentracije u trenutku mogu poništiti kompletan utisak cele utakmice.

Nema mnogo priče, posle poraza od Radničkog ekipa je bila mentalno i fizički iscrpljena. Dobili smo dan pauze i to nam je prijalo“, istakao je Zakarić u izjavi za “Informer“.

Posle svega, postavlja se pitanje šta bi bilo da imaju i evropske obaveze?