DA LI ĆE SE VRATITI: Real želi da VRATI na klupu bivšeg trenera?!

U Engleskoj uvereni da je dogovor blizu, pitanje je samo tajminga..

Zinedin Zidan je po drugi put odbio poziv da se vrati u Real. On će čekati leto, navodno je i Anjeliju rekao da ne želi da preuzme klupu, ako Alegri ode pre kraja sezone. Francuz je zainteresovan za Juventus, ali hoće dobro da razmisli.

Ovo je bio znak da Perez počne pregovore sa Mendešom.

Naime, sve je izvesnije da će se Murinjo vratiti na „Bernabeu“, to bi bio popularan potez kod navijača, i spasio kožu Perezu.

Prvi čovek Reala ima jasan cilj, da se dogovori sa Murinjom što pre, ako je moguće do sledećeg meča, što je ipak preambiciozno.

Sa druge strane, Murinjo razmišlja, on će najverovatnije prihvatiti ponudu, ali bi želeo da to bude od leta i potrebne su mu garancije oko ekipe.

„Nemam problem da se vratim“, bilo je sve što je rekao, sa druge strane već se radi na procesu pomirenja sa Ramosom, iz prethodnog mandata tu je sedam igrača u klubu, engleski mediji tvrde da je dogovor blizu.

Murinjo će verovatno tražiti da ostanu i Bejl i Marselo, probaće da sastavi tim od nekoliko poznatih lica, ali i par pojačanja.

U vreme najbolje Barselone, on je uspeo da uzme jednu titulu i sruši sve rekorde, osvojio je i kup kao i Superkup Španije. Na klupi je bio tri godine, otišao je posle sukoba sa Ronaldom i Ramosom.