DELIJE MOGU DA SLAVE: Biser POTPISAO do 2023

„U genetskom kodu rasnih strelaca je da su gladni golova. Joveljić jeste jedan od takvih i verujem da će glad za golovima zadržati još dugo“, rekao je Mitar Mrkela

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić postpisao je ugovor sa srpskim šampionom do 2023. godine.

Talentovani golgeter nije krio raspoloženje što mu je ukazano poverenje od strane klupske uprave.
„Izuzetno sam srećan što mi je Crvena zvezda ukazala poverenje produžetkom ugovora. Nadam se da ću to opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu. Lično sanjam još mnogo golova, pobeda i titula u Zvezdinom dresu. Dosta igrača koji su bili deo naše Omladinske škole u prethodnom periodu su produžili ugovore u prvom timu, to je jako bitna stvar za naše rezultate, kao i atmosferu u svlačionici. Radujem se svakom golu i siguran sam da će ih biti još mnogo“, rekao je Joveljić.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je izuzetno talentovan mladi golgeter produžio ugovor.
„Veoma sam srećan, Joveljić je najtalentovanije dete iz Omladinske škole u ovom trenutku. Već je duže vreme sa nama, ima dosta utakmica u prvom timu, debitovao je i u Ligi šampiona. Verujem da će ovim potpisom i navijači biti zadovoljni, jer oni uvek imaju posebna osećanja prema svojoj deci i igračima koji su ponikli u našoj Omladinskoj školi. U genetskom kodu rasnih strelaca je da su gladni golova. Joveljić jeste jedan od takvih i verujem da će glad za golovima zadržati još dugo“, rekao je Mrkela.