OTKRIVAMO VAM: Evo šta će biti sa Murinjom!

Real mu je izmaka, vrata Primere, ali i PL zatvorena, nezamislivo je da će sledeće sezone biti bez angažmana…

Žoze Murinjo nije uspeo da se domogne klupe Reala, Mendeš je razgovarao sa Perezom, ali je otpor unutar svlačionice, ali i kompletnog kluba bio preveliki da bi predsednik Madriđana rizikovao takav potez.

Posle ovakvog raspleta i Zidanovog dolaska na kormilo, vrata Španije, ali i Engleske su zatvorena za Murinja. Naime, on je radio kao asistent u Barseloni gde je persona non grata, a posle Čelsija i Junajteda sigurno je da ne postoji šansa da se vrati u PL.

Opcija koju cilja je Pari Sen Žermen. Naime, on je i 2012. bio u kontaktu sa vlasnicima kluba kada je osetio da mu klupa izmiče u Realu, ali je tada Anćeloti bio slobodan, PSŽ nije mogao da čeka Murinja.

Sada je situacija drugačija, Tuhel ima ugovor do 2020. klub mu daje podršku, ali navodno čekaju kiks u kupovima pa bi stvari mogle da se okrenu.

U svakom slučaju nezamislivo je da Murinjo sedi besposlen i sledeće godine, još jedna od opcija je Inter, međutim, i tu se lome koplja. Marota, ali i Zaneti veruju da je Konte bolje rešenje, no bivšeg trenera Čelsija, navodno traži i nekadašnji klub, Juventus.

Murinjo će čekati rasplet, ali čini se da je Inter njegova poslednja opcija jer su stvari mnogo drugačije nego kada je on bio trener, ekipa je podeljena, Juventus, pa i Napoli su mnogo jači, pa sve to ne izaziva entuzijazam da bi odmah mogao da pobeđuje ako bi se vratio na mesto najvećeg uspeha.

Ipak, da sačekamo, nije nemoguće da ima nekog keca u rukavu, jasno kombinacije poput Juventusa ili povratka u domovinu, čak i Bajerna koji je pominjan nisu realne…