GOLGETER SPREMAN: Nema PRIJATELJSTA madju nama!

„Nama takođe fali nekoliko iskusnih igrača, ali to ne znači da ćemo od ustati od namere da ostvarimo pozitivan rezultat“, poručio je mladi golgeter.

Mladi napadač Ajntrahta Luka Jović jedan je od igrča koji su obeležili dosadašnji tok sezone u evropskom fudbalu, pa su stoga velika očekivanja i ovdašnje javnosti uoči starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Orlovi će imati vrlo paklenu generalnu proveru u sredu protiv Nemačke u Volfzburgu. Panceri su otpočeli smenu generacija i vrlo su motivisan za ovaj meč.
„Jako bitna utakmica i okupljanje, početak kvalifikacija. Nemci imaju veliki pritisak zbog Lige nacija, mi idemo tamo opušteno, s namerom da zabeležimo pozitivan rezultat i odemo srećni i zadovoljni u Portugaliju, spremni za početak kvalifikacija. Ne znam još da li ću početi utakmicu, biće specifična atmosfera za igru, ali moramo da budemo spremni za to“, poručuje Jović.

Nemci su ispali u niži rang Lige nacija što je nateralo Joakima Leva da napravi značajne promene.
„Promenili su tim, ali imaju jako veliki fond igrača. Neke iskusnije fudbalere su zamenili sa nekoliko mladih, ali očekujemo da izvedu kvalitetan sastav. Ovo je za njih sve samo ne prijateljska utakmica. Nama takođe fali nekoliko iskusnih igrača, ali to ne znači da ćemo od ustati od namere da ostvarimo pozitivan rezultat“, poručio je mladi golgeter.

Utakmica između Nemačke i Srbije na Folksvagen areni počinje u 20.45 (Sportklub 1).