JOKIĆ POLUDEO: Sudija MORAO da ga IZBACI?!

Dalas slavio i bez Dončića.
Košarkaši Denvera pobedili su Indijanu sa 102:100 u neizvesnom meču, u kojem je Nikola Jokić učestvovao sa 26 poena, ali je i isključen tri minuta pre kraja zbog žustrog protesta.

Momak iz Srbije je prigovorio sudiji, koji mu je iste sekunde dao tehničku, a pošto srpski centar nije mogao da se smiri Braders je odlučio da mu dodeli novu tehničku, samim tim i isključenje kojim je Nikola završio utakmicu i morao da napusti teren.

Nagetsi su došli do 46. trijumfa u sezoni, pošto su gosti preko Bogdanovića promašili šut za pobedu u poslednjem napadu. Prethodno je predonost doneo veteran Pol Milsap.

Dalas je bez povređenog Dončića savladao Klivlend sa 121:116, uz 14 poena vremešnog Dirka Novikog.

San Antonio je ostvario osmu uzastopnu pobedu savladavši Portland sa 108:103, uz 21 poen Derozana, dok je kog Trajelblejzersa, u čijim redovima se povredio Si Džej Mekalum, Demijan Lilard ubacio 34.

Nju Orleans je na neobjašnjiv način ispustio pobedu protiv Finiksa, vrativši protivnika u život tako što je trener Alvin Džentri pri kraju prvog produžetka tražio tajm-aut koji nije imao i zbog toga po pravilima dobio tehničku grešku. Najbolji igrač Sansa Devin Buker (40 poena) iskoristio je dva slobodna bacanja i tim Igora Kokoškova došao je do trijumfa od 138:136.