KRSTAJIĆ U PROBLEMU: I on ga „ISPALIO“!

Vest koja se danas pojavila u delu medija nije bila lažna, samo je Savez morao da menja planove zbog toga što je igrač odbio poziv.

Spisak fudbalera koji neće nastupati za fudbalsku reprezentaciju Srbije dok je sa klupe predvodi Mladen Krstajić danas je postao brojniji za još jedno ime.

Levi bek Anderlehta Ivan Obradović potvrdio je za „Alo“ da je u sredu uveče i četvrtak ujutru dobio poziv iz Saveza, ali da je odbio da se priključi nacionalnom timu.

„Istina je, dobio sam poziv. Prvo su me zvali u sredu uveče, odmah posle remija s Nemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želeo da se odazovem i odbio sam poziv“, rekao je Obradović.

Zbog toga se u javnosti danas javila zabuna oko toga kog levog beka je Mladen Krstajić pozvao nakon saznanja da je Aleksandar Kolarov otpisan za duel sa Portugalom.

Najpre se pojavila informacija da se radi o Ivanu Obradoviću, a potom je potvrđeno da je poziv dobio Filip Mladenović.

„Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam. Postoje određene stvari preko kojih ne mogu da pređem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka“, poruka je bivšeg fudbalera Partizana.

Ivan Obradović je treći fudbaler koji je javno poručio da neće igrati za Srbiju dok je Krstajić vodi sa klupe, a pre njega to su učinili Matija Nastasić i Luka Milivojević.

Postoji još nekoliko igrača koji su definitivno nezadovoljni statusom koji imaju, a među njima su Vladimir Stojković, Duško Tošić i Branislav Ivanović, pošto je pomenuta trojka „precrtana“ posle Mundijala u Rusiji.

Ostaje samo da se vidi da li će i ovo uticati na atmosferu u državnom timu koja nikako ne može da se dovede u red nakon Svetskog prvenstva i eliminacije u grupnoj fazi.