LIGA EVROPE: Arsenal RAZBIJEN u Francuskoj,Bane i Zenit ostali bez Evrope!

Fudbaleri Rena priredili su najveće iznenađenje u osmini finala Lige Evrope, pobedivšu u prvom susretu Arsenal na domaćem terenu sa 3:1!
Pogocima Ivobija u četvrtom, odnosno Burižea u 42. minutu okončano je interesantno prvo poluvreme, koje je bilo uvertira u drugo, još zanimljvije.

Nije Arsenal ličio na sebe, gubio konce u odbrani na određene momente, dok su Francuzi osetili da imaju šansu, što se na kraju ispostavilo kao istinita činjenica.
Naćo Monreal je u 65. minutu pogodio sopstvenu mrežu, dok su „tobdžije“ dozvolile još jedan gol u samom finišu meča, a igrao se 88. minut

Sar je na asistenciju Lee pogodio za konačnih, ogromnih 3:1 za potpuni šok.
Sevilja i Slavija iz Praga napravile su goleadu i to u prvom poluvremenu kada su viđena sva četiri pogotka – 2:2.

Nije prošlo ni 25 sekundi, a Ben Jeder je savladao Čehe iz greške odbrane, da bi do prvog izjednačenja došlo u 25. minutu.Svega 180 sekundi kasnije El Hadadi je ponovo doneo Sevilji „plus jedan“, a onda Kral u 39. minutu, ispostavilo se, postavio konačan ishod.

Zenit za koji igra naš Branislav Ivanović zacementirao je sudbinu u Ligi Evrope, pošto je u Sankt Peterburgu poražen sa 3:1 od Viljareala.
Ovo je bila predstava jednog tima, pogotovo u drugom poluvremenu kada su viđena dva gola „žute podmornice“.
Ibora je najpre u 33. minutu doneo prednost gostima, da bi Azmun dva kasnije izjednačio.
Moreno i Moralnes su u 64. i 71. pogađali mrežu Zenita koji je podbacio pred domaćim navijačima, te ga sada samo čudo spašava u revanšu koji je za sedam dana, kao i u slučaju ostalih mečeva.