ZASLUŽIO JE: Zvezdin HEROJ među „Orlovima“!

Pred novinarima u Staroj Pazovi u petak.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić u petak, tačno u podne saopštiće spisak igrača na koje će da računa u narednim mečevima, sa Nemačkom, 20. marta i pet dana kasnije sa Portugalijom. Među njima će prema saznanjima Sportskog žurnala biti i napadač Crvene zvezde Milan Pavkov. Ali to nije sve kada je reč o Zvezdinim igračima, pošto će na spisku biti i novajlija u Ljutice Bogdana, Milan Gajić. Isti izvor navodi, da će na spisku Krstajića biti i igrač Čukaričkog Miroslav Bogosavac, kao i Nemanja R. Miletić iz Partizana.

Pavkov je golovima protiv Liverpula u Ligi šampiona skrenuo pažnju na sebe, a golgetersku seriju nastavio je i u prethodnim ligaškim mečevima. Bio je strelac u poslednje dve utakmice u Superligi Srbije, sa Partizanom i Mladosti iz Lučana. Od napadača poziv bi trebalo da dobiju i Aleksandar Mitrović i Luka Jović.

Podsetimo, utakmica u Volfzburgu je prijateljska, dok se sa prvakom Evrope igra u okviru kvalifikacija za EURO 2020. U grupi su još i Ukrajina, Litvanija i Luksemburg.