NEVEROVATNO: Boban Bajković u REPREZENTACIJI!

Veliko priznanje za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde.

Tokom svoje profesionalne fudbalske karijere, Boban Bajković nije uspeo da se izbori za dres reprezentacije, ali će time moći da se pohvali na početku svoje – trenerske karijere!

Popularni “Bajko“ je rukavice “okačio o klin“ pre dve godine, kada je okončao saradnju sa Nefčijem iz Bakua, a potom se posvetio novom poslu – trenerskom radu sa čuvarima mreže.

On je najpre taj posao počeo da radi u Crvenoj zvezdi, kao trener golmana u njenim mlađim kategorijama, a izgleda da mu odlično ide, jer je već uspeo da napreduje do – reprezentacije.

Naime, “Srpski telegraf“ otkriva da je Boban Bajković imenovan za trenera golmana u kadetskoj i omladinskoj reprezentaciji Srbije!

Videćemo u narednom periodu kako će se snaći i u toj ulozi, a ako nastavi da napreduje ovim tempom, ne bi trebalo da iznenadi da sličan angažman uskoro dobije i u radu sa seniorima.

Podsetimo, Bajković je najveći deo svoje karijere proveo u Crvenoj zvezdi, čiji je član bio od 2004. do 2014. godine, upisao je ukupno 100 nastupa za naš najtrofejniji klub.