OTKRIVAMO: Evo kojeg igrača je nahvalio dobro poznati trener Mladosti, otkrio je i koji detalj je REŠIO utakmicu!

Nije treneru Crvene zvezde bilo prijatno u trenucima kada je lučanska Mladost prepolovila zaostatak i pretila da se vrati u meč.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novi superligaški trijumf i krupnim koracima nastavili pohod na šampionsku titulu.

Gosti su poveli sa 2:0 u prvom poluvremenu, a Mladost je posle promašenog penala uspela da prepolovi zaostatak što je nagovestilo da bi domaćin mogao da se vrati u meč.

„Ne mogu da kažem da sam strahovao, ali nije bilo prijatno. Mislim da smo kontrolisali utakmicu, trebalo je da je završimo mnogo ranije. Primili smo gol zbog nepažnje, ali sam zadovoljan“, rekao je posle meča za TV Arena sport Vladan Milojević.

Zvezda je nastavila niz nepobedivosti i izjednačila prethodni klupski i državni rekord od 46 utakmica bez poraza.

„Čestitao bih kolegi Milovanoviću i ekipi Mladosti na dobroj igri, svojim igračima takođe. Videli smo u prvom poluvremenu mnogo promena sistema i zbog toga čestitam svojim igračima i igračima Mladosti na fer i korektnoj igri“, zaključio je Milojević.

Njegov kolega Nenad Milovanović rekao je da su četiri faktora odlučila utakmicu i objasnio da je on odlučio da Milan Bojović izvede penal iako je ušao na teren dva minuta ranije.

„Nije bilo mimo dogovora. Bojović je šutirao zato što je Pejović promašio poslednji jedanaesterac. Ja sam odredio izvođača i krivica je na meni“, rekao je Milovanović.

On je dodao da je majstorija Marka Marina prelomila meč i da je Zvezdin vezista još jednom dokazao da je iznad lige u kojoj igra.

„Sve čestitke Marinu, on je majstor. Pokazao je da je klasa, da je iznad naše lige. Videli ste i sami, njegova majstorija za 3:1 je rešila utakmicu“, zaključio je Milovanović.

Crvena zvezda je u okviru 25. kola Super lige savladala Mladost rezultatom 3:1.