SADA JE SVE JASNO: Evo ODLUKE o triju Psž-a!

Ako bi uspeli u ovoj nameri, to bi zaista pomerilo odnos snaga u francuskom fudbalu

Pari Sen Žermen se sprema za leto.

Ono od čega će početi je produžetak ugovora Tuhelu za još sezon, iako mu trenutni ističe 2020.

Poverenje u nemačkog trenera je znak za ostatak tima, Al Kelaifi je već dobio obećanje od Mbapeove porodice, ali i Nejmara seniora da Francuz, odnosno Brazilaca neće gurati odlazak iz kluba.

Naime, Real želi da plati svetski rekord za jednog od dvojice, Zidan bi radije Mbapea, ali od toga nema ništa, PSŽ će zadržati dve najveće zvezde.

Osim Rabioa koji odlazi kao slobodan igrač, klub će prodati Lo Selsa koji je na pozajmici, ali koga želi Real, Hese i Kričkovijak će takođe biti na prodaju, ali problem su njihove visoke plate.

U klubu dominira mišljenje da ne treba mnogo menjati, čak nisu raspoloženi ni da ode Kavavi, umesto toga mogli bi da prodaju još Trapa koji je na pozajmici u Frankurt, zatim Menijea, Kurzavu i Nkunkua Arsenalu. To će osloboditi plate, olakšati FFP, ali i otvoriti možda prostor za prvu želju leta, Antoana Grizmana. Parižani su spremni da plate 120 miliona evra, ali čini se da imaju malo šansi, odlični napadač ne želi da igra u francuskoj ligi. Pominje se još Dibala kao opcija koji košta slično, a ako raskinu ugovor sa Bufonom, želeli bi Urugvajca Musleru.

Inače u klubu veruju da će ubediti Grizmana, spremni su da mu garantuju platu iz Atletika, plus tu je Mbape koji mu je dobar prijatelj.

U svakom slučaju, dvojica