ŠOK: Miloje NAJAVIO promene, ŠTA će BITI sada?!

Meč u Lučanima završen rezultatom 3:1.
Utakmica 25. kola Superlige Srbije, između Mladosti i Crvene zvezde završena je pobedom gostiju. Branilac titule imao je prednost od 2:0, smanjio je domaćin, ali je na kraju ipak bilo 3:1. Posle meča, standardno, izjave su dali šefovi stručnih štabova, Vladan Milojević i Nenad Milovanović.

Prednost je imao Milojević.

– Ne mogu da kažem da sam strahovao za rezultat posle gola Mladosti (Petra Bojića, prim. aut.), ali nije bilo prijatno. U svakom slučaju, mislim da smo kontrolisali utakmicu. Trebalo je da završimo mnogo ranije. Eto, nepažnjom smo primili gol, ali sve u svemu sam zadovoljan i čestitao bih igračima, svojim i Mladosti. Videli smo danas i dosta promena sistema… – rekao je za TV Arena sport Milojević koji je od starta izveo tandem napadača Milan Pavkov – Ričmond Boaći.

Zatim je reč dobio Milovanović koji je objasnio zašto je penal izveo Milan Bojović, a ne kao do sada Aleksandar Pejović.

– Nije to urađeno mimo dogovora. Mislim da je utakmicu odlučila tri – četiri faktora. Ušli smo sa tri štopera pozadi, pošto je Zvezda protiv Partizana u drugom poluvremenu igrala sa dva klasična špica. Pokušali smo da zatvorimo, ali nam nije išlo. Naivno smo napravili penal. Radivojević mora da zna da je Stojković dešnjak i da u 90 odsto slučajeva ide na desnu nogu. Zvezda onda napravi i rezultat 2:0, mada su spominjali i neki ofsajd. Ali nisam video. Mi onda promašujemo penal. Bojović je šutirao jer je Pejović poslednji promašio. Krivica je moja, a ne njegova. To je drugi faktor. U nastavku smo ušli hrabrije i napali smo. Bili smo bolji u nekim trenucima i dali taj gol. Imali smo i šansu da izjednačimo, ali… Na kraju je Marin dao gol. Čestitke, dokazao je da je majstor i da je iznad ove naše lige. Videli ste majstoriju za kraj iz slobodnog udarca – zaključio je Milovanović.

Inače, dok su treneri davali izjave Delije su napravile vatromet koji je ujedno bio i pozivnica za meč u subotu, sa Zemunom.