ŠOK PRED MEČ GODINE: Milojević na TEŠKIM MUKAMA!

Četvorica fudbalera Crvene zvezde propustiće sutrašnju Kup utakmicu, a trener Vladan Milojević rekao je da duelu sa Radnikom treba pristupiti obazrivo jer je konačni cilj „dupla kruna“.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa treba da bude obazriva protiv Radnika jer želi plasman dalje u Kupu i na kraju „duplu krunu“.

„Čeka nas izuzetno teška utakmica jer nema lakih. Specifična je jer je Kup, nema popravnog, jedna je utakmica. dobro ćemo se spremiti. Pozvao bih navijače bez obzira na to što je radni dan, da dođu i pomognu nam da preskočimo još jednu prepreku“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će sutra od 18.00 dočekati Radnik u četvrtfinalu Kupa Srbije.

„Cilj nam je svakako ‘dupla kruna’. Prošle sezone nismo uspeli. Dosta smo zbog toga oprezni. To su posebne utakmice, koje nemaju nikakve veze sa prvenstvom gde ima popravnih. Treba biti veoma obazriv“, kazao je Milojević.

Pohvalno je govorio o Radniku.

„Disciplinovana, brza, dobro balansirana ekipa, dobro vođena. Stabilizovali su se, veoma su blizu plej-ofa Super lige, što bi bio veliki uspeh za Radnik i ceo taj kraj“, dodao je.

Zvezda neće moći da računa na Ričmonda Boaćija, kao i Marka Marina koji se lakše povredio na prošloj utakmici protiv Zemuna.

„Marin je otišao na snimanje. Ima naznaka neke male povrede, ali videćemo koliko je ona ozbiljna“, rekao je trener crveno-belih.

Milojević neće rizikovati sa Milanom Rodićem i Markom Gobeljićem, koji se oporavljaju od povreda.

„Ide pauza od dve nedelje i želimo da izbegnemo rizik kada već do sada nisu bili u punom trenažnom procesu. Ostavićemo ih još sedam dana da rade individualno, da ojačaju mišiće. Očekujem ih posle pauze“, rekao je Milojević.

Posle utakmice sa Radnikom u Kupu sledi duel sa Radom u Super ligi, a potom sledi reprezentativna pauza.