STRAŠNIJI OD NBA-A: Stiže VELIKO pojačanje u Partizan!

Spreman je da postane novi šef stručnog štaba.
Pomoćni trener Partizana Vlado Šćepanović otkrio je da ima veliku želju da jednog dana samostalno vodi crno-bele. On je desna ruka Andree Trinkijerija, a voljan je da bude Italijanov naslednik kada ovaj napusti Humsku.

Legendarni košarkaš je izjavio da je prezadovoljan saradnjom sa Trinkijerijem.

– Želim da učim i to i radim uz Andreu Trinkijerija. On ima košarku u malom prstu i trenutno je među četiri najbolja trenera u Evropi. Svaki dan se trudim da upijam neke stvari koje nisam mogao kao igrač. Mnogo sam napredovao uz njega. Svako ko se bavi ovim poslom želi da bude trener Partizana. Meni bi kruna karijere bila da samostalno vodim crno-bele. Uvek imam ambicije za nešto više. Ne bih ni ulazio u trenerski posao da ne želim da napredujem – rekao je Šćepanović za „MaxBet Sport“.

Do kraja regularnog dela ABA lige ostalo je dva kola, ali su već poznati svi učesnici plej-ofa, u kome će igrati i crno-beli.

– Svaki klub je imao padove, pa tako i Partizan. U jednom periodu su cvetale ruže, pa se situacija promenila. Srećom, uspeli smo da izađemo iz krize. Sada je situacija mnogo bolja, ali mora još dosta da se radi. U odnosu na prošlu godinu otišli smo korak dalje i plasirali se među četiri u ABA ligi. Verujem da ćemo se u polufinalu sad sastati sa Crvenom zvezdom, iako sam priželjkivao da se sastanemo u finalu. Normalno da imamo ambicije da osvojimo regionalno takmičenje – istakao je pomoćni trener Partizana.

Parni valjak je osvojio Kup Radivoja Koraća pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu u neizvesnoj završnici.

– Partizan je zasluženo osvojio Kup. Bilo je veoma napeto u poslednjim sekundama i stresno, ali to je lepota košarke i večitog derbija. Smatram da da smo čisto sportski došli do trofeja, bez ijedne mrlje – poručio je Šćepanović.