TITULA VEĆ OVERENA: Zvezda MOŽE da se SPREMA za Evropu!

Sjajna Crvena zvezda u meču protiv Zemuna.

Crvena zvezda je dočekala danas na svom stadionu ekipu Zemuna u okviru 26. kola, a uspela je da slavi na kraju sa 4:0 pred oko 20 hiljada navijača.

Slavljenička atmosfera na stadionu „Rajko Mitić“ od samog starta, Crvena zvezda je slavila svoj 74. rođendan, dovoljan povod „delijama“ da dobro ispune tribine.

Počelo je sa dve šanse Milana Pavkova koji nije imao sreće da postigne gol, a potom je i Vujadin Savić tukao ka golu bez uspeha.

Onda je i Zemun zapretio, i to opasno, Borjan je odbranio udarac Kukuličića koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora. Na drugoj strani Joveljić je dobio šansu, Marin ga je uposlio, ali mladi napadač u svojoj prvoj šansi danas nije dobro reagovao.

Ipak, Crvena zvezda stiže do prednosti nakon što je u 31. minutu oboren Pavkov, Marko Marin je izveo kazneni udarac i bez velikih problema savladao protivničkog golmana.

Upravo je Marin morao da napusti teren zbog povrede, videćemo u nastavku o kakvoj povredi se radi, a umesto njega je ušao u igru Ebesilio.

Igrao se 42. minut kada je Joveljić uspeo da postigne gol, njegov novi protiv Zemuna, ovoga puta je iskosa sa desne strane poslao loptu u suprotan ugao.

Već u 53. minutu bilo je 3:0 za Crvenu zvezdu, Joveljić je oboren u kaznenom prostoru, a Milan Pavkov je ovoga puta preuzeo odgovornost, šutirao i – pogodio.

Vukanović koji je ušao umesto Pavkova u drugom poluvremenu je odlično proigrao Joveljića, mladi napadač je mogao da se proslavi danas, ali nije ponovo dobro šutirao.

U 67. minutu Crvena zvezda je vodila sa 4:0, sve je bilo rešeno nakon što je lopta ubačena sa leve strane, nespretno je Zlatković zahvatio loptu i poslao je u svoju mrežu.

Vujadin Savić i Dejan Joveljić su imali još po jednu priliku do kraja utakmice, ali promene rezultata nije bilo.