DELIJE U TRANSU: Stiže IGRAČ iz NBA za Evroligu!

Igrač koga na Kališu željno čekaju.
Dan posle osvajanja ABA lige u Crvenoj zvezdi su se okrenuli planovima za učešće u Evroligi. Šampion Jadrana će, posle jednogodišnje pauze, ponovo učestvovati u najelitnijem klupskom takmičenju, pa su zato na Malom Kalemegdanu počeli da pravi skicu mogućeg tima koji će se boriti sa najboljim ekipama Starog Kontinenta.

Odavno se govorilo da bi Miloš Teodosić jednog dana mogao da se vrati u klub gde je krenuo ka zenitu blistave karijere. Plejmejker Srbije je bez angažmana od odlaska iz Los Anđeles Klipersa, a veliki broj evroligaša utrkuje se kako bi Tea doveo u svoje redove.

Na Malom Kalemegdanu ne kriju želju da jednog od najvećih ljubimaca Delija ponovo vide u crveno-belom dresu, a sve se više pominje i povratak Ognjena Kuzmića koji je takođe slobodan igrač.

Ukoliko se dogovor postigne, Miloš Teodosić postao bi član Crvene zvezde posle učešća na Mundobasketu u Kini, gde će predvoditi reprezentaciju Srbije ka novom svetskom odličju.

Nema sumnje da bi sa Teom u timu, Zvezda igrala značajnu ulogu u Evroligi i pokušala da ostvari plasman u TOP 8, što joj je pod vođstvom nekadašnjeg trenera crveno-belih Dejana Radonjića za dlaku izmaklo.