PARTIZAN PRAVI NOVI TIM: Milošević DOVODI ove igrače!

Strateg Partizana Savo Milošević dobiće odrešene ruke i autonomiju tokom sklapanja tima za narednu sezonu. Prva pojačanja mogli bi da budu igrači na bekovskim pozicijama.

Neće po dobru pamtiti sezonu na izmaku navijači Partizana, pošto je ekipa odavno ispala iz borbe za titulu, a u jednom momentu strepelo se i za plasman u Evropu.

Mnogi za neuspehe krive klupske čelnike, a deo krivice svakako snose i igrači, pa se očekuje da tokom leta svakako dođe do remonta „Parnog Valjka“.

Kako sada stoje stvari, a to potvrđuje i nedavna izjava Vladimira Vuletića, trener Savo Milošević imaće odrešene ruke kada su letnji prelazni rok i sklapanje tima u pitanju.

Partizan će se potruditi da izađe u susret željama bivšeg sportskog direktora FS Srbije i da mu dovede adekvatna pojačanja koja će biti po Miloševićevom ukusu.

Remont bi mogao da krene od zadnje linije pošto su danas u javnost „isplivala“ prva imena igrača za koje je Partizan navodno pokazao interesovanje.

Savo Milošević bi prvo mogao da pojača bekovske pozicije angažovanjem jednog bivšeg fudbalera Partizana i momka koji je fudbalski stasavao u Švajcarskoj.

Nije prvi put da se piše i priča o povratku Nikole Aksentijevića (26) u Humsku, pa zbog toga ne čudi što „Telegraf“ prenosi da je ta tema ponovo aktuelna.

Kontakt predstavnika Partizana i Napretka navodno je uspostavljen minulog vikenda u Humskoj, a konačan stav o tome da li je Aksentijević potreban crno-belima daće Savo Milošević.

Kragujevčanin je prve fudbalske korake napravio u rodnom Kragujevcu, ali se afirmisao nastupajući za Teleoptik i Partizan. Pre sedam godina otisnuo se u inostranstvo i zaigrao za Vitese koji ga je posle godinu dana vratio u Humsku na jednogodišnju pozajmicu.

Aksentijević je potom nastupao za OFK Beograd, Muskron, Vojvodinu i Radnički iz Niša, a minule zime stigao je u kruševački Napredak.

Pored Nikole Aksentijevića navodno postoji interesovanje za još jednog igrača koji igra na bekovskoj poziciji, ali uz levu aut liniju.

Izvor blizak klubu preneo je da je Savo Milošević „pikrao“ fudbalera Bazela Dejana Žunića (20) koji će postati slobodan u izboru nove sredine ovoga leta.

Radi se o članu mlađih reprezentativnih selekcija Švajcarske, momku čiji je brat blizanac Dalibor igrao za mlađe kategorije Srbije. Dejan Žunić je u mlađim kategorijama igrao na poziciji levog štopera, a potom se profilisao kao levi bek.

Ukoliko se pokaže tačnim da Partizan želi da angažuje Žunića, nema dileme da bi u tom slučaju neko od levih bekova napusto klub, a podsećamo da crno-beli trenutno imaju trojicu igrača kojma je to primarna pozicija.