HUMSKA NA NOGAMA: Grobari su OVO čekali!

Crno-beli savladali Nišlije u polufinalu Kupa Srbije.
Samo dan pošto su savladali Radnički iz Niša, u Humsku je stigla najvažnija vest – o učešću Partizana na evropskoj sceni naredne sezone.

Danima unazad vladala je neizvesnost da li će Parni valjak dobiti licencu za učešće u takmičenjima pod UEFA okvirima u sezoni 2019/2020. da bi posle današnjeg sastanka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije doneta odluka i o ovom slučaju.

Komisija za Fudbalskog saveza Srbije dala je dozvolu Partizanu, što je potvrdio potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić.

– Komsija za licenciranje FSS donela je danas jednoglasnu odluku da fudbalski klub Partizan ima pravo učešča u svim evropskim takmičenjima pod okriljem UEFA i istovremeno u narednom izadnju Superlige Srbije. Delegacija Partizana bila je pohvaljena za izuzetno kvalitetan pravni, administrativni i finasijski rad, da je ove godine rad stručnih stružbi u klubu bio na veoma zavidnom nivou. Ova činjenica dobija na snazi i značaju budući da se predsednik Komisije Miljko Valjarević izjasnio da ove godine nijedan klub ne bi i neće moći da dobije evrolticencu ukoliko ne ispuni sve stroge uslove koje UEFA postavlja – rekao je Vuletić.