VELIKI KAPITEN: Lazić OBJASNIO svima!

Kapiten Zvezde se osvrnuo na atmosferu u Morači i u Pioniru

Crvena zvezda je ispustila prvu meč loptu za osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu posle očajne igre u drugom poluvremenu u Podgorici i poraza od Budućnosti u finalnoj seriji.

Crveno-beli su posle fantastičnog prvog poluvremena se potpuno raspali u drugom delu meča, pogotovo u trećoj četvrtini kada su postigli samo 8 poena.

– Čestike Budućnosti na pobedi. Što se tiče naše igre, samo smo u prvih dvadeset minuta uspeli da prikažemo ono što smo hteli. U drugom poluvremenu smo pali. Nismo zadržali koncentraciju, ali ništa nije gotovo, serija se produžava. Iskoristićemo slobodan dan za odmor i analizu, pa da pokušamo u petak da završimo seriju – rekao je posle meča Branko Lazić.

Prethodnih dana posle mečeva u Beogradu, ljudi iz Budućnosti i crnogorski mediji su isticali da je u Pioniru vladala atmosfera linča što je bila glavna tema u medijima.

Pakao su priredili i navijači Budućnosti igračima Zvezde i pre početka i tokom utakmice, gađali su ih svim i svačim, pa čak i ekserima, pljuvali su ih uz na momente i brutalna vređanja.