OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Saopštenje PRENOSIMO u CELOSTI!

Izgleda da su ratne sekire zakopane posle svega

Pravi verbalni rat vodio je voditelj Partizanove televizije Željko Pantić sa Radničkim iz Niša uoči utakmice polufinala Kupa Srbije. Na njegovoj meti bio je i trener Nišlija, Nenad Lalatović, za koga je rekao da je pokušao da bude nevin u javnoj kući, aludirajući na dolazak u Radnički, nakon što ga je prošle godine prozivao javno.

Ipak, Lalatović je na to gospodski odgovorio posle meča u kameru Telegrafa.

Trener Radničkog je iskritikovao svog golmana Borivoja Ristića, koji je nakon prvenstvenog duela ovih timova žestoko izvređao Željka Pantića i tom prilikom pomenuo da je skupljao novac za njegovo bolesno dete. Lalatović je rekao da Ristić nije smeo da pominje ničije dete i da mu je to zamerio.

– Čoveku želim sve najbolje, on je profesionalac, radi svoj posao najbolje što može. Ja sam tada zamerio mom golmanu jer smatram da je on pogrešio, i da moj golman ne sme da pominje ničije dete. Cenim gospodina Pantića i njegovog sina i želim mu sve što želim i mom sinu. On ima pravo na svoje mišljenje, ja cenim njega i njegovu porodicu, i sve što želim svojoj, želim i njegovoj porodici – rekao je Lalatović.

Ubrzo je to video i Željko Pantić, koji je nakon toga takođe odgovorio u pomirljivom tonu, što do sada nije bio slučaj kada je pričao o Lalatoviću ove sezone. Ipak, nastavio je da proziva golmana Borivoja Ristića, nazivajući ga govedom.

– Nenad Lalatović upravo se javno ogradio od ponašanja goveda zvanog Borivoje, tako da ovim stavljam tačku na celu priču. Govedo se još nije izvinilo, tako da ostaje govedo. Nije teško biti normalan i nije teško sva neslaganja ovog sveta oko lopte rešiti bez uvlačenja u tu priču bilo čije dece. Što se mene tiče, iza svega izrečenog o Radničkom iz Niša stojim, to su neslaganja oko lopte, a u svemu ostalom nevezanom za loptu, takođe sve najbolje želim i Lalatoviću i njegovoj porodici i svima koji u tom klubu žive i rade – napisao je Željko Pantić na svom profilu na Instagramu.