NOVI SNIMCI: Dešavanja sa FINALA aba lige POTRESLE javnost?!

Necivilizovane scene u Podgorici.
Napad na košarkaše, stručni štab i rukovodstvo Crvene zvezde je najverovatnije bio izrežiran. Kako piše crnogorska Borba, u napadu na košarkaše Crvene Zvezde i trenera Milana Tomića učestvovao je i sin jednog ministra iz redova DPS-a.

Snimak napada, u momentu kada su igrači izlazili na orket dvorane Morača, već je predat MUP-u Srbije, koji radi na identifikaciji svih napadača.

Kako saznajemo, jedan od mladića koji je pljuvao igrače Zvezde je sedeo u prvim redovima, koji su namenjeni funkcionerima vladajuće koalicije i ljudima bliskim režimu.

– Sin jednog aktuelnog ministra, koji je visoko pozicioniran u DPS-u, je među prvima utrčao na parket i krenuo da pljuje igrače Zvezde. Zatim su to isto uradili joše neki mladići koji su sedeli u parteru. Sve to se dešavalo pred očima funkcionera kompanije Voli i Budućnosti, a nedaleko odstle je sedeo i jedan aktivni policijski funkcioner koji takođe nije reagovao – saznaje Borba posle uvida u snimak.

Kako saznajemo, kompletan materijal je predat MUP-u Srbije koji će od kolega u Podgorici, tražiti identifikaciju svih lica koja su učestvovala u napadu na delegaciju Crvene Zvezde.