NAJNOVIJA OBJAVA: Milivojević se VRAĆA u REPREZENTACIJU!

Strasti su se stišale, da li se nešto promenilo u međuvremenu?

Mesecima već, još od Svetskog prvenstva u Rusiji, traje saga o sukobu Luke Milivojevića sa selektorom Krstajićem i nekim od njegovih sada već bivših pomoćnika.

Zbog toga, ni u Ligi nacija, ni sada na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kapitena Kristal Palasa nema u našem nacionalnom timu i kako stoje stvari, tako će ostati do daljnjeg.

Nedavno je selektor boravio u Londonu, sa članovima rukovodstva FSS, Markom Pantelićem i Darkom Kovačevićem, ali pomaka nije bilo, razlike su i dalje nepremostive.

Bez njega u ekipi, Srbija je osvojila važan bod u Portugalu (1:1) na startu kvalifikacija za EP, a da li postoje šanse da se Milivojević naknadno priključi našem nacionalnom timu, odlični vezista je otkrio u intervjuu za današnji “Žurnal“.

“Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju.

Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i remetim izjavama bilo šta. Istina je da se nikad ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio.

Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nisam nikoga ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu“, istakao je Milivojević.