ZBOG JUČERAŠNJEG MEČA: Zvezda PL-a ODLAZI!

Selidba već na leto.
Mohamed Salah je ljut i želi da napusti Liverpul! Šokantne vesti stižu sa ostrva, gde je najbolji igrač Premijer lige najavio odlazak sa Enfilda, najviše zbog nesuglasica sa menadžerom Jirgenom Klopom.

Kako prenosi španski „As“, detalji njihovog razgovora nisu još uvek poznati, ali tok nije bio uopšte naivan, obzirom da je golgeter Redsa odmah posle njega zatražio transfer na leto. Bes „Faraona“ naraslo je preko noći, dok mnogi njegov izliv nezadovoljstva vide u činjenici da ove sezone igra u očajnoj formi.

Španski list navodi da je prvi u red stao Real iz Madrida, koji je i prošle godine želeo Salaha u svojim redovima. Mo nije podneo zvaničan zahtev za odlazak na leto, jer su ga čelnici privremeno odgovorili od te ideje, ali su mu obećali da će doći do transfera ukoliko i na kraju sezone bude nezadovoljan.

– Real je hteo da ga dovede prošle godine, ali nije uspeo. Ipak, ako cena bude prava, Real bi mogao da se uključi u trku za Salaha – prenosi „As“.

Od početka sezone, Salah je bio strelac 22 puta na 45 mečeva, a poslednji prvenstveni gol koji je dao Čelsiju bio je remek-delo. Mo je i u revanšu četvrtfinala, na gostovanju Portu, postigao pogodak u trijumfu od 4:1. Liverpul će u polufinalu Lige šampiona igrati protiv Barselone.