NEVEROVATNO: Marakana bi BILA mala za SVE Delije?!

Odluka pada u „Pioniru“.
Crvena zvezda i Budućnost u ponedeljak, 22. aprila, od 19 sati igraju odlučujući, peti meč finala ABA lige, za titulu i plasman u Evroligu, a crveno-beli su saopštili i kako se može doći do ulaznica.

– Interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno i KK Crvena zvezda bi na osnovu trebovanja i zahteva zainteresovanih navijača našeg kluba, mogla da popuni i stadion „Rajko Mitić”! Karte za petu finalnu utakmicu između Crvene zvezde i Budućnost prodavaće se u nedelju od 12 časova u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu – saopštio je srpski prvak.

Pri svakoj kupovini neophodno je priložiti ličnu kartu prodavcu radi identifikacije, a jedna osoba može da kupiti najviše dve karte i to po sledećim cenama:

Ulaz na tribine košta 500 dinara

Parter B 800

Bela loža 1.000

Plava loža 1.200

VIP loža 1.500

Počasna mesta bočno 3.000, 4.000 i 5.000 (treći, drugi i prvi red)

Počasna mesta 5.000 i 6.000 dinara (drugi, odnosno prvi red)

– Koliko je podrška navijača bitna u narednoj utakmici, pokazale su i prethodne utakmice u doigravanju. Ogromna podrška i veličanstvena atmosfera bile su vetar u leđa za crveno-bele košarkaše koji su tu pozitivnu energiju pretvorili u ubedljive pobedu. Pred košarkašima Crvene zvezde je jedan korak koji može da znači trofej i koji rezerviše kartu za Evroligu gde je po mnogim kriterijumima našem klubu i mesto. Zato, Zvezdaši, svi u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’ – poručili su crveno-beli.