TRANSFER KARIJERE: Novi Srbin STIŽE u Bešiktaš!

Pred transferom karijere.
Zahvaljujući sjajnim partijama u dresu Sent Galena, Danijel Aleksić stigao je u Malatju. Nekadašnji „nestašni dečko“ srpskog fudbala ni tu se nije zaustavio, nastavio je da blista u turskom prvoligašu, pa njegove igre nisu prošle nezapaženo.

Bivši igrač Vojvodine našao se na meti slavnog Bešiktaša. Klub za koji sa uspehom igra reprezentativac Srbije Adem Ljajić, pokazao je interesovanje da angažuje srpskog vezistu, za koga će morati da izdvoji najviše 2.000.000 evropskih novčanica.

Značajan udeo oko realizacije ovog posla mogao bi da odradi Mirsad Turkdžan, čovek koji je inicirao i dolazak Adema Ljajića u Istanbul. Zanimljivo da pomenuti agent ima saradnju sa istom agencijom, koja zastupa i nekadašnjeg vezistu Partizana.

Ukoliko se transfer ostvari, bio bi to veliki pomak za momka koji je karijeru posle Novog Sada gradio u italijanskoj Đenovi, nemačkom drugoligašu Grojter Firtu, francuskom Sent Etjenu i poljskoj Lehiji.

Bešiktaš je trenutno na trećem mestu sa 53 bodova, ima tri manje od drugoplasiranog Galatasaraja i kasni osam koraka za liderom Bašakšehirom. U ponedeljak gostuje Sivasu i pokušaće da smanji zaostatak.