TRANSFER BOMBA: Real KUPUJE u Mančesteru!

Biće veliko pojačanje.
Zinedin Zidan, trener Real Madrida, pronašao je novog vođu „Galaktikosa“ u liku Pola Pogbe, prenosi Marka. Isti list piše da će Real morati da izdvoji minimum 150 miliona evra kako bi doveo vezistu Mančester Junajteda i Francuske, a iznosi i razloge zbog čega bi baš bivši igrač Juventusa bio idealan za Madriđane.

– Volim kako igra Pogba i to nije ništa novo – istakao je Zidan kada su ga nedavno pitali za transfer francuskog veziste.

Igrački kvaliteti Pogbe su svima poznati, ali Zidan želi baš njega zbog karaktera. Francuski stručnjak veruje da baš on poseduje liderstvo koje nedostaje „Galaktikosima“ nakon odlaska Kristijana Ronalda.

Pogba je u karijeri igrao za Juventus i Mančester Junajted u dva navrata, a sa reprezentacijom Francuske došao je do finala Evropskog prvenstva 2016. i titule svetskog prvaka u Rusiji prošle godine. On se na „Teatar snova“ vratio 2016. godine u transferu od 105 miliona evra koliko je plaćen Juventusu. Pogba je tada potpisao petogodišnji ugovor sa Junajtedom, a obzirom da on ističe za dve godine, to je još jedan od razloga što klub želi da ga proda jer ne želi da rizikuje da eventualno ostane bez unosnog obeštećenja.