VELIKA ŠANSA: Duo reprezentativaca DOBIJA priliku da DOĐE u Humsku!

Sprema se čistka.
Andrija Živković i Ljubomir Fejsa, bivši prvotimci crno-belih, napustiće Benfiku narednog leta prenose portugalski mediji. Naime, bez obzira što je borba za titulu sa Portom u jeku, u lisabonskom klubu spremaju rekonstrukciju tima za narednu sezonu, a među prekobrojnima su i pomenuti srpski reprezentativci.

Fejsa je dolaskom trenera Laga izgubio mesto u timu obzirom da se šef struke na sredini terena opredelio za tandem koji čine Brazilac Gabrijel i Grk Samaras. Fejsa će dobiti odrešene ruke u potrazi nove sredine, a imajući u vidu njegovo zavidno klupsko i reprezentativno iskustvo ne bi trebalo da ima problema u pronalaženju novog angažmana.

Sa Živkovićem je situacija nešto drugačija. Klub sa stadiona „Luš“ želi da zaradi na krilnom napadaču za koga je svojevremeno platio Partizanu šest miliona evra. Spekuliše se da će Benfika tražiti 35 miliona na ime obeštećenja ili će Andriju poslati na pozajmicu sa pravom otkupa, poput dogovora sa Ajntrahtom oko Luke Jovića.

Živković je odigrao 30 utakmica za Benfiku u svim takmičenjima ove sezone, dok je Fejsa igrao 32 puta, doduše 17 u šampionatu Portugala gde na tabeli Porto i Benfika dele čelnu poziciju sa po 72 boda, pet kola pre kraja prvenstva.