NEMA ZDRAVKA MAMIĆA ALI TO NE SMETA DINAMU: Još jedan OGROMAN tranfer je na pomolu

Pričalo se o Realu, Barseloni i Milanu, ali bi najbolji igrač Dinama iz Zagreba Dani Olmo mogao karijeru da nastavi u Valensiji.

Sjajni španski vezista je ove sezone imao ključnu ulogu u pohodu Modrih do osmine finala Liga Evrope. Do sada se pisalo da bi Dinamo trebalo da inkasira rekordno obeštećenje, te da bi zainteresovani klubovi za Olma mogli da iskeširaju 40 miliona evra.

Kako pišu Sportske novosti, dok velikani još skautiraju Olma, Valensija je počela da krči put ka pol poziciji. Uprava Slepih Miševa je navodno već kontaktirala ljude iz Zagreba u želji da što pre finiširaju posao.

Olmo je nekoliko puta istakao kako je spreman za korak napred u karijeri, ali da želi da ode u klub koji bi mu garantovao pristojnu minutažu. Verovatno da Valensija pripada tom društvu, mada Sportske novosti pišu i o interesovanju Sevilje.

Inače, Slepe miševe večeras očekuje veoma važan meč u borbi za Ligu šampiona. Na Mestalju stiže Alaves, koji je dugo figurirao kao ozbiljan kanidadat da bude među četiri, ali ga je serija od osam mečeva bez pobede – koja je i dalje na snazi – izbacila iz trke za evropsku elitu. Valensija čeka kiks Hetafea u Barseloni, ali ni nju ne čeka lagan zadatak, jer je najteže dobiti unapred upisane bodove…