ODLAZI: Zvezda čeka MILIONSKU ponudu i ostaje bez napadača.

Potvrda stigla i od agenta reprezentativca Gane

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je nedavno da Milan Pavkov nije na prodaju, odnosno da će supertalentovani Dejan Joveljić, vrlo verovatno, napustiti Marakanu u letnjem prelaznom roku. Znak pitanja i dalje stoji iza imena Ričmonda Boaćija.

Doveden kao najveće pojačanje poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, snažni napadač je stigao da postigne 13 golova tokom 15 prvenstvenih mečeva. Međutim, kuburio je sa povredama, nije bio konstantan kao u prvom mandatu na Marakani.

Dovoljno razloga da u Crvenoj zvezdi ozbiljno razmisle o prodaji snažnog napadača ako stigne finansijska dobra ponuda. A „dobra ponuda“ u ovom slučaju kreće se u rasponu između tri i pet miliona evra. Naravno, veruju svi u Ljutice Bogdana da će dostići gornju cifru, mada nemaju sve argumente na svojoj strani.

Jeste da je mogao da ima bolju sezonu, ali zbog minulog rada Boaći je i dalje na oku klubova koji bi mogli da ispune Zvezidne finansijske apetite. Ponuda još nema, ali vrlo lako bi moglo da se desi da narednih dana Krasnodar i moskovski Spartak konkretizuju interesovanje za snažnog napadača. I pošalju ono što Zvezda u ovom trenutku traži.

To je u izjavi za naš portal potvrdio i agent koji vodi brigu o karijeri napadača Crvene zvezde, Ivica Pavlović. On je istakao da već imao konktakte sa ljudima iz ruskih klubova.
„Da, tačno je da smo me kontaktirali ljudi iz Krasnodara i moskovskog Spartaka da pričamo o Boaćiju. Međutim, sačekaćemo dešavanja oko Kupa Afričkih nacija“, poručio je u izjavi za MOZZART Sport agent reprezentativca Gane Ivica Pavlović.

Posle razočaravajuće sezone Spartak iz Moskve sprema veliku rekonstrukciju tima. Sa druge stran Krasnodar će i naredne takmičarske godine igrati u Evropi. Ove sezone u napadu tima juga sa Rusije dominirao je Brazilac Ari.

U slučaju odlaska Boaćija Crvena zvezda će sasvim sigurno angažovati napadača na početku prelaznog roka. Drugačijih karakteristika od Milana Pavkova.