OGLASIO SE MILOJE: Delije su OVO čekale da ČUJU!

Crveno-beli uspešni.
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle minimalnog trijumfa nad Proleterom u 36. kolu Superlige. Crveno-beli su slavili pogotkom rezerviste Jevtovića u nekvalitetnoj utakmici.

– Znao sam da neće biti previše sadržajna igra, možda je bila samo na momente, što je i očekivano. Na terenu su bili igrači koji dosta nisu igrali, dok su pojedinci bili na pozicijama na kojima inače ne igraju. Izašli smo u sistemu sa dosta ofanzivnih igrača u prvom poluvremenu, imali smo Čaušića kao jedinog zadnjeg veznog. Svi ostali su bili ofanzivni, želeo sam da imamo i brzinu koju smo tražili u pripremi utakmice, kako bismo napravili višak. Treba završiti sezonu na najbolji mogući način – ocenio je Milojević.

Čovek odluke bio je Milan Jevtović koji nije dobijao šansu ovog proleća.

– Jevta je kvalitetan i dobar igrač. Sreća je za Zvezdu da ima ovoliki broj igrača, a to je ponekad i „nesreća“ za trenera. Jako je teško kada imate igrače koji ne igraju ili igraju 10-15 minuta, jer totalno ispadnu iz ritma. Jedno je kada imate ekipu koja konstantno igra, pošto nikakav trening ne može da zameni jednu utakmicu. Uvek sam iskren, ima mnogo igrača koji su mogli da dobiju veću minutažu, ne radi se samo o Jevtoviću. Videli ste danas i Jirku, supertalentovanog igrača, i Zvezda ima u njima veliki potencijal i nadam se da će svi oni da iskoriste svoju šansu na najbolji način u budućnosti.