JASNO I GLASNO: Lalatović POKAZAO FSS-e šta će URADITI!

Strateg Radničkog nema dilemu.
Fudbaleri Radničkog u subotu od 16 časova gostuju kruševačkom Napretku u susretu pretposlednjeg 36. kola Superlige Srbije. Niški tim je na dva kola pre kraja već obezbedio drugo mesto na tabeli, što mu je najbolji rezultat u domaćem prvenstvu i istoriji. Napredak je sa druge strane šesti na tabeli i bez šanse je da se domogne pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Zbog svega toga ova utakmica nema preveliki rezultatski značaj, ali tako ne misli šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

-Možda utakmica zvanično rezultatski značaj, ali za mene lično ima. Napretku ću suprotsaviti najjači mogući sastav, jer mi želimo da zabeležimo novu pobedu i uknjižimo još tri boda. Iako nas u sredu očekuje meč sezone protiv Partizana, naše misli su okrenute samo prema Кruševcu. O Partizanu još uvek ne želim da razmišljam i o Partizanu uopšte ne sme da se priča u svlačionici dok ne završimo duel sa Napretkom. Igramo protiv odličnog tima, koji ima kvalitetnog trenera i čeka nas teško gostovanje. Moji igrači sa nestrpljenjem očekuju ovj finiš sezone, a ono što je najbitnije za nas je da je atmosfera odlična i da smo konačno kompletni. Saša Stojanović je rešio problem sa kurijim okom, a Nikola Drinčić se oporavio posle operacije mladeža i stavio se na raspolaganje. Raduje me pozitivna klima u ekipi i nadam se da ćemo ovu sezonu, u kojoj smo već ostvarili istorijski rezultat, završiti na najbolji mnogući način. Dugujem zahvalnost svima. I upravi kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i navijačima i novinarima, ali na prvo mesto stavljam igrače koji su istinski herioji u ovoj sezoni i najzaslužniji za sve što smo postigli- rekao je Lalatović.

Zbog svega što se dešavalo nakon poslednjeg gostovanja Radničkog u Кruševcu, Nenad Lalatović je odlučio da ne prisustvuje konferenciji za štampu posle utakmice, na kojoj će se pojaviti neko od njegovih pomoćnika.

Lalatović je istakao da se zbog vređanja njegove porodice i devetogodišnje ćerke nikada više neće pojaviti u press centru Napretka i da se nada da će ga nadležni ljudi iz FSS-a razumeti zbog toga.