POTVRĐENO: Partizan STUPIO u kontakt sa njim!

Momak koji je označen kao potencijalno pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku potvrdio je da postoji interesovanje crno-belih.

Strateg fudbalskog klub Partizan Savo Milošević potvrdio je u petak da se u Humskoj uveliko radi na realizaciji planova vezanih za letnji prelazni rok.

Crno-bele čeka ozbiljan posao jer će morati da morati da osveže igrački kadar i pojačaju ga na mestima koja su u sezoni na izmaku predstavljala najveći problem.

Pisali smo tokom nedelje da su u planu pojačanja na bekovskim pozicijama, a jedna od meta Partizana potvrdila je da postoji interesovanje crno-belih. Bivši fudbaler kluba iz Humske Nikola Aksentijević rekao je za „Žurnal“ da će odluku doneti po završetku sezone.

„Postoji interesovanje crno-belih, ali i nekoliko inostranih klubova. Po završetku prvenstva, u dogovoru sa predsednikom Markom Miškovićem i menadžerom ću odlučiti odlazim li i gde“, rekao je Aksentijević.

Kragujevčanin je u dva navrata nosio dres Partizana, a prethodne zime iz Radničkog (Niš) se preselio u kruševački Napredak za koji je tokom prolećnog dela sezone odigrao trinaest utakmica.

Partizan na svom platnom spisku od desnih bekova ima Miroslava Vulićevića i Nemanju R. Miletića, a na pozajmicama su Luka Cucin (Spartak ŽK) i Gabrijel Enake (Dunarea). Pošto se Vulićević nalazi na zalasku karijere, a Nemanja R. Miletić privlači pažnju inostranih klubova, logično je da crno-beli rade na angažovanju desnog beka.