BILO JE I VREME: Poznata ODLUKA FSS-e!

Presudan bio težak poraz od Ukrajine.
Posle debakla Srbije protiv Ukrajine, teško je zamisliti da će Mladen Krstajić ostati na selektorskoj funkciji. Ostaje nedoumica da li će Krstajić Orlove predvoditi protiv Litvanije ili će to neko učiniti neko od njegovih saradnika. Kako god, Fudbalski savez Srbije će morati brzo da pronađe rešenje, a trenutno su prema saznanjima “Maxbetsporta“.

Jedan je Dragan Stojković koji trenutno radi u Kini. Piksi je bio želja ljudi u Savezu još posle završetka grupne faze Lige nacija, ali se tada isprečio bogati ugovor koji peta Zvezdina zvezda ima sa Kinezima. Situacija je sada drugačija jer je Stojković na izlaznim vratima i vrlo brzo bi trebalo da preuzme Orlove. Dolaskom Piksija, sigurno bi se u reprezentaciju vratio Luka Milivojević, kao i Matija Nastasić.

Druga opcija je Ljubiša Tumbakjović koji je to postao od petka popodne kada je odbio da predvodi Crnu Goru u meču sa takozvanom državom Kosovom. Iako ostaje pitanje da li bi Tumbaković odmah sa jedne selektorske funkcije preuzeo drugu, postoje indicije da bi prihvatio poziv da predvodi Srbiju ukoliko bi dobio ponudu Saveza.