KRSTAJIĆ POTVRDIO: On će IGRATI sutra!

Utakmica na programu u petak.
Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u petak (20.45) utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Orlovi će gostovati Ukrajini, a novi duel najavio je selektor Mladen Krstajić. Za stratega Orlova najvažnije je da se ne izgubi u Lavovu.

– Očekujem tešku utakmicu, kvalitetnu, mislim da će odlučiti taktičke stvari. Dobro smo radili ovih pet-šest dana, očekujem našu dobru igru i nadam se povoljnom rezultatu, a to bi bilo da ne izgubimo – izjavio je Krstajić, a zatim bio upitan da li zna tim i da li ima dilemu Luka Jović ili Aleksandar Mitrović u špicu…

– Ili Prijović? Ne mogu sva trojica da igraju, ali videćemo. Znam tim, otkriću vam da će sigurno početi Mijat Gaćinović – naveo je Krstajić kroz osmeh.

Selektor Srbije dodao je da, uprkos najavama o visokom riziku, rekao je da se ekipa oseća prijatno u Ukrajini.

– I mi smo čitali, ali sve je na nivou, domaćini su predusretljivi, prijateljska je atmosfera i nema problema – poručio je Krstajić.

Golman Marko Dmitrović je kao recept za uspeh naveo da ekipa ponovi partije protiv Nemačke i Portugalije.

Znamo šta nas čeka, oni su dobri, pre svega kao tim, posebno na svom terenu. Gledaćemo da svedemo rizik na minimum, posebno u prekidima“, istakao je Dmitrović i dodao da je sve u redu kada je u pitanju bezbednost.

– Očekujem vrelu atmosferu na stadionu, domaćinsko navijanje, ali siguran sam da će sve proći u najboljem redu – rekao je golman španskog Eibara.

U prvom meču kvalifikacija, Orlovi su odigrali nerešeno u Lisabonu – 1:1.