ZVANIČNO OBRAĆANJE: Terzić OŠTAR po svojim IGRAČIMA!

Imao je šta da kaže.
Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić dan posle 161. večitog derbija obratio se javnosti i prokomentarisao igru crveno-belih, a kritikovao je i rukovodstvo Partizana.

-Mogu da dam statistiku koliko je država pomagala od 2017. godine, na perfidan način koriste što Vučić ne krije da navija za Zvezdu. Napravili su pritisak, sedam dana su se bavili penalom protiv Inđije, Zvezda nije krila, jasno je izašla sa stavom da je sudija pogrešio i da takva pomoć ne treba. Zvezda je najjača, ne treba joj takva pomoć, greška, idemo dalje. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol. Ponavljam, napravićemo analizu zašto je Zvezda bila loša, ali i tako loša je povela. Podsetiću da je duel Tavambe i Manojlovića pušten, i posle je Partizan preuzeo titulu. Mi smo sada dozvolili da pričaju, kevću i laju. Posle one atmosfere, smišljeno su pripremili teren, da je Zvezda favorit, i ispali smo naivni i previiše pošteni, kad pogledaš kako oni pripremaju teren u javnosti- rekao je Terzić, a zatim nastavio:

– Sreli smo se pre 15 dana, pričali smo o najsupešnijoj sezoni, i pričali smo o raspoloženju slavlja, a da mi moramo da radimo – počeo je Terzić konferenciju, podsetivši na razgovor sa novinarima posle plasmana u Ligu šampiona. Ne želim da se pojavljujem kad pobeđujemo nego kad ide i loše. Da čujemo ima li pitanja, a želim prvoo da kažem da čestitam Partizanu, štabu i igračima, više su želeli pobedu, bili su manje loši od nas. Derbi kao prethodni, nije opravdao očekivanja, bilo je tenzije, imperativa pobede, pobedničkih želja sa pobe strane. Duboko sam nezadovoljan, hoću analizu, nedopustivo je da najbolji tim poslednjih 25 godina ovako prođe, 15 miliona će otići na bruto plate, skupo nas košta igrački kadar. Krasnodar, Kopenhagen, Jang Bojs, moraš ulagati ako hoćeš da pariraš, ali nešto škripi u derbiju i sledi ozbiljna analiza- zaključio je Terzić.

izvor: srbijadanas.com