IZNENADA: OTKAZ za Partizanovog trenera UPRKOS dobrim rezultatima!

Svi su u čudu.
Budućnost uspešno gazi na oba fronta. Klub iz Podgorice zauzima prvo mesto u Prvoj ligi Crne Gore, dok se u nacionalnom Kupu stiglo do trećeg kola, posle pobede nad Rudarom iz Pljevalja (2:1) prethodne srede.

Ni to, ipak, nije bilo dovoljno čelnicima Podgoričana, pa su iz samo njima znanih razloga uručili otkaz bivšem asu Partizana Branku Brnoviću.

– Sagledavajući organizaciju i način rada kluba smatrali smo da je neophodno da se promeni pristup načinu komunikacije i rada u klubu i svim selekcijama. Navedena odluka je u skladu sa najavljenim novim upravljačkim pristupom u radu fudbalskog kluba, koji je predsednik Veselin Mijač nagovestio danom potpisa ugovora o preuzimanju upravljanja FK Budućnost. U nemogućnosti da ostvarimo potrebnu komunikaciju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba donijeli smo odluku o njegovoj smjeni, nakon što nije htio da pristane na sporazumni raskid saradnje – kaže se u saopštenju Budućnosti.

Ni plasman u četvrtfinale Kupa nije bio dovoljan razlog za nastavak saradnje. Tako će umesto Brnovića u narednom periodu ekipu voditi bivši trener Rada i OFK Bačke Zvezdan Milošević, koji je u Podgoricu doveden pre 10 dana da obavlja dužnost sportskog direktora kluba.

– Isto tako smo po preuzimanju brenda našeg glavnog grada najavili promene na svim nivoima kako bi Budućnost iz dana u dan postala sve jača i organizovanija. Navedena odluka nije bila laka, ali vreme koje je pred nama će pokazati da li je ispravna, a u krajnjem rezultati će biti jedino merilo. Odlučni u nameri da od Budućnosti napravimo ozbiljan klub, zbog čega smo krenuli u ovakve promene, obaveštavamo javnost da će u narednim danima biti poznato ime novog šefa stručnog štaba. Ekipu će do imenovanja novog šefa stručnog štaba voditi sportski direktor Zvezdan Milošević – stoji u saopštenju crnogorskog lidera.