GOTOVO: Srbin IZBACUJE zvezdu Reala iz ekipe!

Direktno.
Legendarni as i bivši direktor Reala Predrag Mijatović žestoko je opleo po asu Madriđana Geretu Bejlu, kome se broje dani na „Santjago Bernabeu“.

Za Velšanina, koga su Galaktikosi pre šest godina kupili od Totenhema, postavljena je svojevremeno klauzula od milijardu evra, dok bi mu sada mnogi rado videli leđa u Realu.

Mijatović smatra da Bejl nije dovoljno posvećen Madriđanima, kao i da su mu obaveze u nacionalnom timu prioritet u odnosu na Kraljeviće.

– Bejl je veoma zatvoren momak koji brine o svojoj privatnosti. Ne poznajem ga lično, ali po onome što čujem o njemu Vels mu je prioritetan, pa golf, pa tek onda Blankosi. Nikada ne znaš kada možeš da računaš na njega, da li je motivisan, da li je povređen… Ali kada je u reprezentaciji, uvek je u odličnoj formi i zdrav – rekao je Mijatović za španske medije.

Podsetimo, kapiten Zmajeva je za Galaktikose odigrao 238 mečeva i 104 puta bio strelac, međutim, u poslednje vreme igrama nije opravdao ogroman novac koji je Real platio za njegove usluge.