KRATKO I JASNO: Ovo će OBRADOVATI Grobare!

Kratko i jasno.
Fudbaleri Partizana sastaju se sa ekipom Astane u Kazahstanu u okviru drugog kola Lige Evrope. Trener crno-belih Savo Milošević rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom.

– Pred poslednji trening, ono što bih istakao, da su svi na okupu i svi spremni za utakmicu. Već smo upoznali ekipu sa svim što nas čeka sutra i što moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Biće nam potrebno puno trke i borbe da bismo to postigli- rekao je Milošević.

Strateg crno-belih govorio je potom o vremenskoj razlici u odnosu na Srbiju.

– Plan je bio da do večerasnjeg treninga uđemo u ritam i satnicu ovde, i mislim da smo u tome uspeli. Imamo još 25 sati da to u potpunosti uradimo. Veći broj problema ćemo rešiti ako budemo imali veću koncentraciju i budemo kvalitetniji- ističe Milošević.

Na konstataciju novinara da pored Zorana Tošića i Milošević može da se sporazume na ruskom, Savo je imao spreman odgovor.

– Što se tiče ruskog, mogu da vam otpevam i pesmicu na ruskom, učio sam je u školi- nasmejao je Milošević okupljene novinare.

Trener Partizana je potom analizirao igrače protivničkog tima.

– Jang špic, Tomasov ofanzivni vezni, Majevsli zadnji vezni. Ima dosta igrača koji su individualno jaki, ali pre svega je bitno da ih zaustavimo kao tim- svestan je Milošević onoga što očekuje crno-bele.

S obzirom na stanje terena, vremensku zonu i vremenske uslove, Milošević je upitan da li bi potpisao nerešen ishod?

– Ne bih. Pokušaćemo da igramo svoju igru koju igramo u Superliga Srbije i Liga Evrope. Mora da bude i prilagođavanja. Jer ne zavisi sve samo od nas. To koliko ćemo napadati zavisi i od protivnika, ali našu igru nećemo menjati- jasan je bio Milošević.

izvor: srbijadanas.com