ŠOK: Jokić UHAPŠEN u Americi!?

Neverovatno.
Strahinja Jokić (37), stariji brat srpskog reprezentativca i asa Denver Nagetsa Nikole Jokića, uhapšen je u Denveru zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio jednu ženu!

Strahinja je u četvrtak uveče, prema informacijama „Denver posta“ iz policije, bio u svom stanu sa jednom ženom. U jednom trenutku, žena je želela da napusti aprtman, ali stariji Jokić je grubo zadržao i sprečio da ode, navodi se u dokumentu policije u koji su mediji imali uvid.

Tada je žena izašla na balkon i dozivala pomoć, ali ju je stariji Jokić zgrabio i počeo da je davi. Navodno joj je govorio “da će je gušiti dok ne zaspi”.

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, ali joj je Jokić oduzeo telefon. Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju Jokića.

– Kancelarija okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad – rekla je portparolka tužilaštva Karolin Tejlor.

Strahinja i Nemanja, starija braća Nikole Jokića, poznati su u SAD-u i vrlo često pruisustvuju mečevima svoga brata. Strahinja je već imao napad besa u javnosti, kada je izgubio živce i počeo da se dere na sudiju na utakmici Nagetsa, posle čega je obezbeđenje moralo da interveniše.

Zanimljivo da je Nemanja Jokić igrao košarku, ali kako u njoj nije uspeo da napravi velike visine, odlučio je da počne da se bavi ultimat fajtom (MMA). Svoj prvi meč “najopasniji” od trojice Somboraca je rešio u svoju korist tako što je nokautirao rivala u prvoj rundi.

Iz njegove košarkaške karijere se pamti to da je u igru je ulazio sa klupe, pune tri godine, na koledžu Detroit Mersi. Onda se preselio na Long Ajland, igrajući za Stimerse iz Premijer košarkaške lige.

– Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet. Izlasci, žurke, piće, devojke, to su mi bili prioriteti. Sam sam donosio odluke poput “Neću da idem na trening”, a i dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo – govorio je svojevremeno Nemanja.

izvor: srbijadanas.com