KRŠIO DISCIPLINU: Igrač Zvezde KAŽNJEN od strane UPRAVE!

Loše su prošli i ostali igrači sa prostora bivše Jugoslavije

Sluti da će ovo biti promašena sezona za atinski AEK. Grčki velikan ispao je iz Evrope, nedavno je poražen od Olimpijakosa u prvenstvu čime je znatno smanjio šanse da bude konkurentan u bori za titulu. Dovoljno da se u redovima žuto-crnih upali alarm.

O rezultatima se može diskutovati, ali o ponašanju – ne. Takvu poruku poslao je gazda kluba Dimitis Selanaidis na jutrošenjem sastanku u sportskom centru AEK-a. Prvi čovek kluba posetio je svlačionicu prvotimaca na poziv sportskog direktora kluba Ilije Ivića koji je shvatio da igračima neko mora da „zavrne uši“. Najgore je prošao iskusni štoper i reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ. On se posle gradskog derbija obratio navijačima Olimpijakosa koji su koreografiju posvetili njemu i srpskoj pevčici Jeleni Karleuši. Razlog je dobro poznat.
„Vi možete samo da masturbirate na ovakvu k… „napisao je Vranješ na Instagram profilu.

To je iziritiralo predsednika AEK-a.
„ Morate da shvatite da se vi idoli klincima koji vas prate na društvenim mrežama. Ja ne podnosim takve objave“, obratio se Selanaidis igračima.

Zasad nema zvanične potvrde takve informacije, ali uticajni atinski mediji pišu da je gazda kluba naložio treneru Kostenogluu da mesec dana ne računa na usluge Ognjena Vranješa.

I to nije sve. Koliko se situacija izmakla kontroli najbolje ilustruje činjenica da će pored Vranješa biti kažnjena još četvorica igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Reč je o napadaču Deletiću, Hrvatu Livaji, Bosancu Šabanadžoviću, kao i bivšem vezisti Crvene zvezde Nenadu Krstičiću. Oni su u ponedelja veče ostali do kasno u noćnom provodu. To su i ovekovečili snimcima na društvenim mrežama. Svi nabrojani će biti novčano kažnjeni.