MALER: Zvezda BEZ najboljih PROTIV Totenhema!

Snažni napadač napustio jučerašnji trening

Veliki problemi za Zvezdu uoči dana visokog napona. Najbolji strealac crveno-belih na evropskoj sceni Ričmond Boaći ponovo je neizvestan za duel protiv Totenhema. On je propustio utakmicu u Londonu zbog povrede lista. Juče je istrčao na treninga, radio punim intenzitetom, ali je pre vremena morao na tuširanje.

Sportski Žurnal u današnjem izdanju piše da je prvi utisak da je snažni napadač obnovio povredu lista, od koje nije uspeo još da se oporavi, i da su veće šanse da propusti duel sa Totenhemom 6. novembra, nego da se nađe na terenu protiv vicešampiona Evrope.

Od kada se vratio iz Kine Ričmond Boaći kuburi sa sličnim problemima. Nova povreda sasekla ga je u najnezgodnijem periodu, posle gola Olimpijakosu u drugom kolu Lige šampiona, kada je vrcao od samopouzdanja i verovao da može da se vrati na nekadašnji nivo.

Izvesno je da će Boaći propustiti duel sa TSK-om, koji je na programu sutra na Marakani. Narednih dana biće jasnije ima li nade da se Boaći oporavi od povrede lista.

Situacija sa Boaćijem nije jedini problem koji mori stručni štab crveno-belih na čelu sa Vladanom Milojevićem. Standardni golman Milan Borjan povredio je jedan od mišića tokom duela sa Totenhemom, tako da je u periodu mirovanja. Reprezentativac Kanade je podvrgnut terpaijama i sigurno je da će i on propustiti utakmicu sa TSK-om. Žurnal piše da se očekuje da test spremnosti Borjan položi u Novom Sadu za vikend, kada crveno-beli igraju protiv Proletera.