NEĆE BITI LAKO: Zvezdu će NAPASTI i ON!

Može li ogroman pritisak na Poketina da bude šansa za srpskog šampiona? Mnogi su verovali da će „Pevci“ imati u glavi meč protiv Liverpula sledećeg vikenda, ali ništa od toga…

Totenhem nije uspeo da savlada Votford, pljušte kritike na račun Poketina, i dalje se pominje Murinjo kao glavni kandidat da zameni Argentinca, koji posle meča sa Zvezdom u Ligi šampiona, imao novi težak ispit u prvenstvu, gostuju Liverpulu.

Očekivalo se možda da Poketino odmori neke igrače, ali od toga nema ništa.

Naime, kako pišu engleski mediji, duel sa srpskim šampionom je od krucijalnog značaja posle slabog starta. Ako ne dobije crveno-bele u narednom meču, „Pevci“ bi bili blizu eliminacije.

Zbog toga će Poketino na teren poslati sve raspoložive snage, očekuje se da će se oporavljeni Eriksen vratiti u tim, igraće i Son i Kejn.

I pored gola, Dele Ali se vraća na klupu, više nije starter, Vinks i Ndombele će biti na sredini, Dejvis levo, oporavljeni Orije desno.

Poketino neće menjati ništa u odbrani, trojka Vertongen-Sančez-Alderveireld ispred rezerviste Gazanige koji menja povređenog Ljorisa.

„Moramo da pobedimo, igramo kod kuće, ovakve utakmice menjaju smer sezone“, kaže Alderveireld.

On je dodao da se igrači bore za svog menadžera, iako većina navijača misli da bi Poketino trebalo da ode. Ovo je najgora kriza u pet godina koliko vodi klub, pritisak je ogroman i možda je to šansa da Zvezda napravi iznenađenje…

izvor: sportske.net