SAD JE VREME: Trinkijeri ima samo JEDNU molbu!

Derbi meč četvrtog kola „B“ grupe.
Košarkaši Partizana igraju u Beogradu meč 4. kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara. Zbog zauzetosti „Štark Arene“ utakmica se igra u hali „Aleksandar Nikolić“ sutra od 20 časova. U prva tri kola grupe B, Lokomotiva ima dva trijumfa i jedan poraz, dok su crno-beli prvi sa maksimalne tri pobede.

Pred sutrašnji meč, trener Partizan, Andrea Trinkijeri je izjavio:

– Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, puno smo vremena proveli na putovanjima, igrajući utakmice na gostujućem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika – istakao je Trinkijeri.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je pred utakmicu sa Lokomotivom izjavio:

– Još jedna teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim sa puno iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje sutrašnja utakmica nosi- poručio je Jaramaz.

Kapije dvorane „Aleksandar Nikolić“, biće otvorene dva sata pre početka utakmice.

izvor:srbijadanas.com