POTPUNO ISKREN: Zvezdaši da li se SLAŽETE?

Crvena zvezda savladala Mega Bemaks.
Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su niz poraza u svim takmičenjima pošto su savladali u Železniku ekipu Mega Bemaksa u četvrtom kolu ABA lige.

Crveno-beli su ostvarili drugi trijumf u regioanlnom takmičenju zahvaljujući boljoj igri u drugom poluvremenu, a upravo je ti mperiodom igre i zadovoljan trener Andrija Gavrilović.

– Svi znamo da je večeras bilo najvažnije pobediti, pre svega da bismo izbegli dalji pritisak i eventualne teškoće. Bilo je vidno da je ulog bio, ne mogu da kažem veliki, rano je za takvu ocenu, ali bilo je vidno da je ulog postojao. Bili smo pomalo stegnuti u prvoj polovini, a kada smo posle poluvremena ispravili neke stvari, a pre svega agresivnost i ispoštovali dogovor da na prvom mestu bude odbrana. To govori i 30 primljenih poena u drugom poluvremenu. Da smo ispoštovali zagrađivanje, govori samo njihova četiri ofanzivna skoka, a zna se da su oni ekipa koji mnogo računaju na elemente energije. Veoma ih poštujem zbog toga, moram da priznam da sam se brinuo da li ćemo moći da zaustavimo njihovu energiju i vrlo sam zadovoljan što smo to i uradili – rekao je Gavrilović.