PRVO POJAČANJE: Partizan DOVODI njega!

Crno-beli dočekuju Spartak.
Fudbaleri Partizana u 13. kolu Superlige dočekuju subotički Spartak, a meč u Humskoj počinje od 16 časova. Crno-beli jure iskupljenje, posle tri vezana neuspeha od Voždovca i Lučanaca na domaćoj sceni, odnosno, nesrećnog poraza u Ligi Evrope protiv Mančester junajteda.

Kada je odlazio u Spartak na pozajmicu, Partizan i Subotičani postigli su dogovor da Luka Cucin u današnjem meču ne bude u postavi gostiju.

Mladi defanzivac poslat je na sever Vojvodine, kako bi se stekao rutinu i izborio povratnu kartu za Humsku. Poznavajući da trener Parnog valjka Savo Milošević voli da pruža priliku mladim igračima (to potvrdio u slučajevima Stevanovića, Šehovića, Strahinje i Lazara Pavlovića), za očekivati je da se na startu zimskih priprema Cucin pojavi na prozivci crno-belih.U prilog tome ide i podatak da bi Partizan na zimu mogao da proda Nemanju Miletića, pa ukoliko ne bude pronađena adekvatna zamena, konkurencija Periši Pešukiću, koji se i nije naigrao ove jeseni, na bekovskoj poziciji, postao bi talentovani Cucin.