SVI PRIČAJU O NJEMU: Zvezda ima NAJBOLJEG golmana na SVETU?!

Ponovo nesavladan.
Srpski reprezentativac i čuvar mreže francuskog Remsa Predrag Rajković nakon utakmice sa Nimom dobio je nove hvalospeve od strane tamošnjih medija. Bivši golman Crvene zvezde je letos stigao u redove Remsa iz Makabija iz Tel Aviva i vrlo brzo je stekao status nesavladivog na golu ekipe sa severoistoka Francuske, a nakon sinoćne utakmice sa Nimom koja je okončana bez golova, mediji su se ponovo utrkivali ko će više da pohvali srpskog čuvara mreže.

Tako ga je portal ,,Fudbal365“ uporedio sa legendarnim engleskim golmanom Gordonom Benksom, te su dali detaljan opis njegove parije sa Nimom.

– Srpski reprezentativac ima svega 23 godine, ali pritisak ga izgleda uopšte ne pogađa. Donosi odluke jako brzo i one su uvek dobre. Ima lepak na rukavicama koji mu pomaže da dohvati sve centaršuteve i ogromna je pomoć za odbranu Remsa. Imao je u subotu dve neverovatne refleksne odbrane. Prvo je saigrača Tomasa Foketa nogom sprečio da slučajno pogodi svoju “malu mrežu”, a potom je i Renuu Riparu zaustavio šut sa pet i po metara. Predrag Rajković je to izveo u stilu čuvenog Gordona Benksa! Za bod Remsa su zaslužne ove dve parade – stoji u tekstu ovog portala.

Rems je veliko iznenađenje ovosezonskog izdanja Lige 1 i posle 11 utakmica su treći na tabeli, a Rajković je primio tek četiri pogotka do sada.