CRVENO BELI SVET NA NOGAMA: Miloje IZJAVOM uzburkao sve Delije!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je gost Zvezda TV-a gde je govorio o Ligi šampiona i predstojećim mečevima sa Bajernom i Olimpijakosom.

Šef stručnog štaba crveno-belih je prvo govorio o samom uspehu igranja u ‘elitnom’ klupskom evropskom takmičenju.

– Drago mi je da se Zvezda nalazi među 32 najbolja tima Evrope. Nijedna od tih ekipa nije prošla ono što je Zvezda prošla. Bitno mi je da mi vidimo gde smo i da težimo tome da budemo tu gde smo sada. Ne mi kao tim ili ja kao trener, već Zvezda kao klub. Jasno je kao dan da su ovde ekipe koje imaju velike budžete, timove skauta i mi to ne možemo da ispratimo. Ali mi smo toliko ponosan narad da ako neko misli da raketom može ići na Mesec, mi Srbi mislimo da možemo biciklom – rekao je Milojević, a preneo je ‘Mondo’.

Govorio je šef stručnog štaba crveno-belih i o ubedljivim porazima u Ligi šampiona, ali i predstojećim utakmicama sa Bajernom i Olimpijakosom.

– Nisu prijatni ovi porazi, ali drago mi je da igrači mogu da se susretnu sa svim tim što nosi Liga šampiona. Ako ne razmišljate tako, onda i ne treba da budete tu, nego stagnirajte. Mi ćemo da uradimo sve što je do nas i protiv Bajerna i protiv Olimpijakosa. Probaćemo da uzmemo što više bodova. Ako i ne uspemo, sve ovo je samo još jedan korak. Ubeđen sam da ćemo opet ući u Ligu šampiona i probati da napravimo još više. Ubeđen sam da se sve ovo nije desilo slučajno, već da Zvezda zaslužuje da bude u Ligi šampiona. Nisam siguran koliko su ljudi svesni svega toga. Ja ne bih menjao ovo iskustvo ni za šta na svetu. Meni znači jako mnogo – rekao je Milojević.

Pohvalio je Vladan Milojević na kraju Superligu Srbije i FS Srbije.

– Ova sezona je mnogo bolja nego prošla i velika uloga u tome sigurno pripada FSS, ali mi smo negativan narod i lakše je uvek ne delovati i reći da ništa ne valja. Za FSS je jako teško da zadovolji svu negativnost koja je prisutna, a ima mnogo pozitivnih stvari, kao što su sređeni tereni, reflektori… Ja sam za to da ono što je dobro uvek treba istaći, ali i ono što nije, isto treba pomenuti. Ono što je jako pozitivno i što ne treba zanemariti je da je Zvezdino učešće u Evropi donelo 3.000.000 evra od UEFA koji su raspoređeni i drugim klubovima – rekao je Milojević.