ČUDNO: Bajern ZVAO igrače Zvezde?!

Utakmica se igra u utorak.
Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju ekipu Bajern Minhena u petom kolu grupne faze Lige šampiona, a iz tabora crveno-belih Bavarce svakako najbolje poznaje kapiten Marko Marin. Bivši reprezentativac Nemačke je, dok je nastupao za Pancere, sarađivao sa aktuelnim trenerom Bajerna Hansom Diterom Flikom koji je bio pomoćnik Joakimu Levu.

Marin je uoči duela sa Bajernom nahvalio Flika kome i rezultati idu u prilog.

– Super tip, komunikativan, zna da dobije igrače na svoju stranu. Pobedili su Dortmund sa 4:0, imaju 10:0 gol-razliku sa njim na čelu. Sve je to super, ali nisu bili u Beogradu! Hoćemo da ih iznenadimo, jer smo svesni da možemo da obezbedimo i Evropu sledeće godine – rekla je Zvezdina „desetka“ za Sportski žurnal.

Zatim je otkrio da je ostao u kontaktu sa strategom Bavaraca.

– Razgovarali smo kad je žreb spojio u avgustu Zvezdu i Bajern. Piše mi za rođendan, Božić… Sbve to govori kakva je osoba. Nadam se da će da ostane duže u Bajernu, želim mu sve najbolje osim u utorak. Njima jedan poraz ne bi suštinski značio mnogo, već su prošli – našalio se Marin na kraju.

Posle četiri kola grupne faze Lige šampiona Bajern je već obezbedio plasman u osminu finala, dok Crvena zvezda zauzima treću poziciju na tabeli grupe B.