KONFERENCIJA ZA PAMĆENJE: Trinki u SVOM stilu!

Jedan novinar je istakao da nije imao priliku da posle meča vidi statistiku, na šta mu je Trinkijeri prosledio svoj papir sa brojkama

Andrea Trinkijeri bio je prilično smiren, ali razočaran posle poraza Partizana od Budućnosti u Morači u okviru 8. kola ABA lige.

– U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu i koštalo nas je što nismo pogađali trojke. Jako je teško igrati tada, teren postaje mali, pokušavaš da ideš do koša i tamo nismo imali dobra rešenja u drugom poluvremenu. Nismo bili dobri u skoku – počeo je zalaganje.

Komentar na suđenje?

– Dobio sam dve tehničke, ja sam preterao, sudije su uradile svoj posao. Nemam komentara – istakao je trener crno-belih.

Jeste li preterali pošto su i oni preterali?

– Nećeš me isprovocirati. Svako radi svoj posao, oni imaju to oružje, a ja sam pokušao da se prilagodim utakmici, ali valjda sam video neke kontakte koje oni nisu. Poštovanje uvek postoji. Za mene tehnička nije gora nego kad ti ne svira jedan faul koji je bio ili kad ti ne svira nešto što si očekivao. Ona je posve druga stvar. Videli su da sam preterao i to je to. Nije to odlučilo utakmicu – bio je jasan.

Jedan novinar je istakao da nije imao priliku da posle meča vidi statistiku, na šta mu je Trinkijeri odgovorio:

– Evo, imam je ja, izvoli – prosledio mu je trener Partizana papir sa brojkama.

Usledilo je pitanje o lošem izvođenju trojki. Postoji li šansa da se to pojača?

– Možda nam treba jedan kamion šutera, ne jedan šuter. Stavimo 15 šutera u kamion, valjda ćemo onda dati neku trojku – zaključio je.